Милен Врабевски е мъж на 2019 година. Наградите бяха връчени снощи по

...
Милен Врабевски е мъж на 2019 година. Наградите бяха връчени снощи по
Коментари Харесай

Варненецът Милен Врабевски е мъж на 2019 година

Милен Врабевски е мъж на 2019 година. Наградите бяха връчени снощи по време на годишната гала, проведена от Дарик радио. Номинациите по традиция са три. За първи път в историята на състезанието една от тях бе дуетна - за писателя Георги Господинов и аниматора Теодор Ушев.

Творческият дует Георги Господинов и Теодор Ушев, артистът Мариус Куркински и филантропът доктор Милен Врабевски бяха тримата номинирани в тазгодишната гала " Мъж на годината ".  

Номинацията, която доктор Милен Врабевски получи от Академия " Мъж на годината ", е за цялостната му народолюбива активност. Той е интензивно зает с идеята на благотворителността в България в поддръжка на начинания за одобряване на националната еднаквост и полезностите на европейското поданство. Учредител и ръководител на Фондация „ Българска памет “.

Именно Врабевски е и номинацията, събрала най-вече гласове на формалната страница на състезанието - " Man of the year ".

В категорията " Мис ТВ сексапил " премията получи водещата на утринния блок на Нова ТВ " Събуди се " Мартина Ганчева. А за достиженията си в киното премия взе Руши Видинлиев. Почетния приз " Легенда " получи легендата на българското кино Васил Михайлов. Специалната премия на Дарик беше връчена на ефрейтор Никола Върбанов, който избави живота на 11-годишно дете, паднало в придошлите води на водопад край Карлово.

Идеята за това да има приз " Мъж на годината " е още от първия миг, в който стартира да излиза мъжкото списание " Клуб М " - 1990 година. В началото номинациите и класирането правили водещи публицисти от всички медии и интелектуалци, членуващи в " Клуба на Клуб М ". През 2001 година регламентът е изменен - оттогава номинациите дават публицисти, а мъжът на годината се избира посредством гласоподаване в интернет. Дарик радио има марката " Мъж на годината " от 2008 година. Тогава е основан и формалният уебсайт на състезанието. Според регламента на състезанието в него не могат да вземат участие мъже, които са го печелили два пъти. Досега това са Желю Желев, Петър Стоянов и Бойко Борисов.

Статистиката демонстрира, че най-често премията " Мъж на годината " отива при политици или спортисти. Най-номинираният политик за " Мъж на годината " е Иван Костов. Сред спортистите по брой на номинации води Христо Стоичков. Нееднократно в първата десетка са били Желю Желев, Стефан Софиянски, Богомил Бонев, Симеон Сакскобургготски и Бойко Борисов. През 2009 г. за първи път се връчва премията " Мис ТВ сексапил ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР